2013. október 8., kedd

Csapjunk bele...


Valahol el kell kezdeni, igaz?
-és hosszú vacilálás után a mai nap létrejött egy blog ami hiánypótló lesz a hazai (magyar) PES társadalomban. Legalábbis ez a cél...

Persze a rivális focis játék nagyobb játékos bázissal rendelkezik (hála a marketingnek ami rengeteg pénzbe kerül) de azt is tudom hogy emellett nagyon sok PES rajongó is van.
Nekik szól majd ez a blog!
Tudom hogy van 2 másik hazai PES weboldal is ahol többé-kevésbé kiszolgálják a rajongókat de szerintem emellett elfér egy blog is ahol nem csak a legfrissebb hírekről, kiegészítőkről értesülhettek, olvashattok hanem emellett a játékkal kapcsolatos élményeim és időnként a véleményem is olvasható lesz.

Kezdésnek mindjárt le is ültem mikor megláttam a hivatalos gépigényt!



Havok motor, FOX engine ide vagy oda azért elvárható lett volna hogy úgy optimalizálják a játékot hogy az XP op rendszer is megbirkózzon vele!  A hardwer igénybe nem akarok belemerülni mert az messzire vezetne, nyilván a már említett grafikai fejlesztések megkövetelik hogy erősebb vas alatt fusson a nagy kedvenc.
*persze eldöcög XP alatt is a játék, csak indításnál figyelmeztet hogy a gép nem felel meg a követelményeknek de ha a kihagyás-ra kattintva máris lehet játszani...


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése