2013. október 10., csütörtök

Nevek, arcok helyek...

Ha már megígértem hogy bemutatkozom akkor ez a bejegyzés szóljon a személyekről.

Részemről a nevem a neten: Baldrick a Fekete Vipera (Blackadder) című nagy sikrű TV sorazat egyik mellékszereplője után.
Sok évvel ezelőtt kattantam rá a PES sorozatra előbb konzolon (PS2) majd PC-n játszottam rongyosra az aktuális részt. Sem szakértő, sem TOP PLAYER nem vagyok csak egy faszi aki szeret focizni és van véleménye már ha van ideje megírni. Időnként használok játékélményt növelő kiegészítőket, grafikai és egyéb cuccokat (nem csalást!) de olyan mélyen nem nyúlok bele a játékba mint például a nagy sikerű HUN Patch szerkesztői akik előtt ezúttal is le a kalappal mert évről évre elkényeztetnek minket a Magyar kiegészítővel amely a működését és a tartalmát (adatbázis, grafika, audio) tekintve a legjobb komplex FULL patch-ek között van!
De vissza hozzám: Soroksáron élek, BP-en dolgozom a családi vállalkozásban, emellett fogom telefirkálni ezt a felületet ha éppen lesz hozzá időm és kedvem. Van család de róluk nem írok majd, van kutyám de nincs macskám mert azokat utálom.
Aki ennél többre kíváncsi keressen mailben, de ott sem kap bővebb felvilágosítást!




És ha már a nevek: mindenki tudja hogy a KONAMI nem szeret túl sok pénzt áldozni holmi liszenszek megvásárlására ezért a játékban bőséggel fordulnak elő fals, kamu csapat és játékos nevek. Természetesen a modderek első dolga hogy ezeket évről évre kijavítsák, ez az alap!

Adom az igazi játékosneveket és a csapatneveket is, aztán majd később foglalkozok a játékot javító patch-ekkel...


PES 2014 valódi játékosnevek: LINK







Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése